ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Ετήσια συνάντηση του Αιγέα στις 4 Ιουνίου 2015

Ο Αιγεύς – Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας γιορτάζει πλέον τα έξι του χρόνια και με χαρά σας προσκαλεί στην ετήσια συνάντηση που θα γίνει στις 4 Ιουνίου 2015, ημέρα Πέμπτη, στις 7:00 μμ., σε ανοιχτή δεξίωση στον κήπο της Βρετανικής Σχολής Αθηνών.

Η καθιερωμένη δεξίωση στον κήπο της Σχολής θα περιλαμβάνει σύντομη παρουσίαση του έργου του Αιγέα κατά το περασμένο έτος και διάφορες δραστηριότητες, όπως:

1) Ανανέωση συνδρομών και εγγραφές νέων μελών
2) Διάθεση αναμνηστικών προϊόντων
3) Λαχειοφόρος αγορά (3 ευρώ ο λαχνός)

Υπενθυμίζουμε πως οι συνδρομές είναι το μόνο έσοδο που επιτρέπει την λειτουργία του Αιγέα και την συνέχεια των δραστηριοτήτων του. Καθώς τα οικονομικά περιθώρια παραμένουν ιδιαιτέρως στενά, παρακαλείσθε θερμά να ενισχύσετε την εκδήλωση και με την ευκαιρία να ανανεώσετε τις φετινές συνδρομές ή/και περσινές εκκρεμότητες. Καλούμε όσους φίλους και φίλες δεν είναι ακόμη μέλη μας να εγγραφούν στον Αιγέα.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως όποιο μέλος μας διαγράφηκε αυτόματα λόγω μη ανανέωσης για δύο συνεχόμενα έτη, μπορεί ανά πάσα στιγμή να επανεγγραφεί με νέα ανανέωση στο τρέχον έτος, χωρίς να απαιτείται η εξόφληση παλαιότερων ετών.

Οι συνδρομές κυμαίνονται σταθερά ως εξής:

Βασική συνδρομή: 40€ ευρώ (ή μειωμένη 30€)
Φοιτητές/Άνεργοι: 25 € (ή μειωμένη 20€).
Διπλή συνδρομή ζεύγους: 50 ευρώ
Ιδρύματα: 50 ευρώ

Μη διστάσετε να κάνετε χρήση της μειωμένης τιμής, κατά την κρίση σας.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 19:00, για μια υπέροχη βραδιά!

Πρόσκληση


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.