ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

CALL FOR PAPERS

22 Νοεμβρίου 2019

Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και στη Θράκη 33η Συνάντηση

Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, 5-7 Μαρτίου 2020

Προθεσμία: 5 Φεβρουαρίου 2020

Όπως έχει εξαγγελθεί, στην 33η Αρχαιολογική Συνάντηση θα παρουσιαστεί το αρχαιολογικό/ανασκαφικό έργο της διετίας (2018-19), ενώ πέρσι η Συνάντηση είχε  συγκεκριμένο θέμα (Χωροταξία και πολεοδομία. Δημόσια και ιδιωτική αρχιτεκτονική). Θεματική θα είναι η Συνάντηση και του χρόνου, με θέμα  που θα σας ανακοινωθεί εγκαίρως. Με τα παραπάνω δεδομένα, σας γνωρίζουμε ότι η ετήσια 33η Συνάντησή μας για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και στη Θράκη θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 Μαρτίου ως το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020.

Η οργάνωση της 33ης Συνάντησης γίνεται σε συνεργασία των Εφορειών Αρχαιοτήτων και των Αρχαιολογικών Μουσείων της Μακεδονίας και της Θράκης με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούμε οι δηλώσεις συμμετοχής μαζί με σύντομη περίληψη (μέχρι 100 λέξεις) να αποσταλούν γραπτώς στη διεύθυνση: aemth.mail@gmail.com το αργότερο ως τις 5 Φεβρουαρίου 2019, ώστε να καταρτιστεί και να αποσταλεί εγκαίρως το πρόγραμμα.

Η διάρκεια κάθε ανακοίνωσης είναι αυστηρά 15’ λεπτά.

Υπενθυμίζουμε ότι στόχος της 33ης Συνάντησης είναι η παρουσίαση του αρχαιολογικού/ανασκαφικού έργου της τελευταίας διετίας με όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένο τρόπο. Η επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί ανακοινώσεις εφόσον κρίνει ότι δεν εμπίπτουν στο παραπάνω πλαίσιο.

Αίτηση

Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.