ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Ενημερωτικό Δελτίο για την Αιγαιακή και Κυπριακή Προϊστορία

Το Ενημερωτικό Δελτίο για την Αιγαιακή και Κυπριακή Προϊστορία λαμβάνουν ήδη πάνω από 700 αποδέκτες, συμπεριλαμβανομένων Εφορειών, αρχαιολογικών σχολών, βιβλιοθηκών κτλ. Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί 18 δελτία. Δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης, τα έξοδα για αυτήν την προσπάθειά μας καλύπτονται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών, καθώς οι επανειλημμένες προσπάθειές μας για εξεύρεση επιχορήγησης είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Ως ένδειξη ευχαριστίας σε αυτούς που μας υποστήριξαν εξαρχής και συνεχίζουν να μας στηρίζουν οικονομικά, το Ενημερωτικό Δελτίο θα αποστέλλεται από τον Φεβρουάριο του 2011 και εξής μόνο στα μέλη. Οι υπόλοιποι φίλοι του Αιγέα θα λαμβάνουν πλέον ένα απλό ενημερωτικό email.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ. Όσοι δεν επιθυμούν να γίνουν μέλη, αλλά θέλουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν το δελτίο, μπορούν είτε να κάνουν μία δωρεά των 15 ευρώ τον χρόνο (για 10 τεύχη), είτε – ιδίως αν είναι κάποιο Ίδρυμα ή Αρχαιολογική Σχολή – να ενισχύσουν με βιβλία την Αιγαιακή Βιβλιοθήκη (για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ενότητα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ). Παλαιότερα δελτία θα αναρτώνται στον ιστότοπο του Αιγέα.


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.