ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

1000 ιστοσελίδες!

Ο ιστότοπος του Αιγέα, μέσα σε λίγους μήνες από την επίσημη έναρξη του στις 25 Νοεμβρίου 2010, ξεπέρασε τις 1000 ιστοσελίδες! Συγκεκριμένα στον ιστότοπό του έχουν ήδη παρουσιασθεί 100 νέα βιβλία για την αιγαιακή και κυπριακή προϊστορία, 200 άρθρα και 160 περίπου νέες βιβλιοκρισίες. Έχουν επίσης ανακοινωθεί 30 υποτροφίες και 15 προκηρύξεις για θέσεις εργασίας. Στην δε ενότητα Διαλέξεις – Συνέδρια δίνονται πληροφορίες για όλες τις διαλέξεις ή συνέδρια που έχουν λάβει χώρα ή θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον σε όλον τον κόσμο. Πολύ σημαντική είναι η συμβολή των μελών του Αιγέα, καθώς κάποια μέλη έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν το έργο τους.

Εάν επιθυμείτε να γνωστοποιήσετε κάποια πρόσφατη δημοσίευση σας, μπορείτε απλά να μας στείλετε ένα email για να τη συμπεριλάβουμε στον ιστότοπο του Αιγέα.


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.