ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Είσοδος μελών

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Αιγεύς έχει τελειώσει την πρώτη φάση της εισόδου των μελών του στον προσωπικό τους χώρο. Ήδη έχουν αποσταλεί σε όλα τα μέλη οι προσωπικοί τους κωδικοί. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν έχει λάβει e-mail με τους σχετικούς κωδικούς ας επικοινωνήσει με την Εταιρεία. Για αρχή τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε δύο σελίδες. Η πρώτη σελίδα περιλαμβάνει κατάλογο περιοδικών στα οποία έχει εγγραφεί ο Αιγεύς, καθώς και περιοδικά τα οποία διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο και έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το Αιγαίο ή τη Μεσόγειο κατά την προϊστορική περίοδο ή Πρώιμη Εποχή του Σιδήρου. Η δεύτερη σελίδα περιέχει κατάλογο όλων των ενημερωτικών δελτίων.

Οδηγίες εισόδου στον προσωπικό σας χώρο:

Στον ιστότοπο του Αιγέα επάνω δεξιά βρίσκεται η φράση «Καλώς ήρθες στον Αιγέα». Τοποθετώντας εκεί τον κέρσορα (ποντίκι) εμφανίζεται ένα μικρό μαύρο κουτί με τις λέξεις «Είσοδος» και «Εγγραφή» (ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό δε δουλεύει με το Internet Explorer 6. Παρακαλείσθε να χρησιμοποιήσετε το Internet Explorer 8 ή 9). Πατώντας το «Είσοδος» μπαίνετε σε άλλη σελίδα. Γράφετε τους κωδικούς σας στα αντίστοιχα πεδία και πατάτε «Υποβολή». Στη συνέχεια και επάνω δεξιά εμφανίζεται το εξής μήνυμα: «Καλώς ήρθες, έχεις συνδεθεί ως: (όνομα μέλους)».

Τοποθετώντας εκ νέου τον κέρσορα (ποντίκι) εκεί εμφανίζεται ένα μικρό μαύρο κουτί με τις ενότητες: Περιοδικά, Ενημερωτικό Δελτίο και Αποσύνδεση. Στην ενότητα Περιοδικά βρίσκονται τα περιοδικά στα οποία έχει εγγραφεί ήδη ο Αιγεύς, καθώς και άλλα ελεύθερης πρόσβασης που έχουμε συγκεντρώσει. Στην ενότητα Ενημερωτικό Δελτίο βρίσκεται ο κατάλογος με όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα ο Αιγεύς. Για να φύγετε από τις παραπάνω σχετικές σελίδες πρέπει να πατήσετε οπωσδήποτε ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ. Αυτό ΔΕΝ πρέπει να το ξεχνάτε όταν ανοίγετε τις σχετικές σελίδες από ξένο υπολογιστή, ή από υπολογιστή στον οποίο έχουν πρόσβαση και άλλα άτομα.

Αυτή είναι η πρώτη φάση κατασκευής ιστοσελίδων για τα μέλη του Αιγέα. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ιστοσελίδες και επιπλέον πληροφορίες.


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.