ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Το νέο περιοδικό του Αιγέα: Αιγαιακές Σπουδές

Ο Αιγεύς – Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας σας προσκαλεί να υποβάλετε μελέτες προς δημοσίευση στο νέο του περιοδικό, τις Αιγαιακές Σπουδές.

Οι Αιγαιακές Σπουδές δέχονται μελέτες που αναδεικνύουν νέες θεωρητικές προσεγγίσεις και καινοτόμες μεθόδους ανάλυσης δεδομένων με στόχο τη διαφώτιση, εξήγηση ή/και κατανόηση της Προϊστορίας και της Πρώιμης Εποχής του Σιδήρου στο Αιγαίο και τις γειτονικές του περιοχές. Οι μελέτες μπορούν να εστιάζουν σε θέματα όπως οι κοινωνικές σχέσεις και δομές, οι οικονομικές πρακτικές, οι πολιτικοί θεσμοί, η ιδεολογία και οι αντιλήψεις. Ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες είναι οι διεπιστημονικές συμβολές, καθώς και οι μελέτες ανάδειξης και διαχείρισης της προϊστορικής κληρονομιάς. Τμήμα των Αιγαιακών Σπουδών αποτελούν οι Αιγαιακές Βιβλιοκρισίες.

Περισσότερες πληροφορίες


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.