ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Ο Αιγεύς διευρύνεται!

Μας δίνει μεγάλη χαρά το γεγονός πως τέσσερις νέοι, ικανοί συνάδελφοι έχουν πλέον από τον Ιανουάριο του 2014 ενταχθεί στην επιτροπή των εταίρων του Αιγέα. Οι νέοι εταίροι θα συμμετέχουν στην  προϋπάρχουσα ομάδα των επτά εταίρων που μεριμνά για την καθημερινή φροντίδα της ιστοσελίδας του Αιγέα, για την σύνταξη του Ενημερωτικού Δελτίου για την Αιγαιακή Προϊστορία, για την οργάνωση των Αιγαιακών διαλέξεων και για την έκδοση των βιβλιοκρισιών. Επίσης, θα συνεισφέρουν σε όλες τις άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Αιγέα. Οι νέοι μας εταίροι είναι: Ελίνα Καρδαμάκη, Έλενα Μαραγκουδάκη, Κώστας Πασχαλίδης και Καλλιόπη Σαρρή.

Το φάσμα των ερευνητικών ενδιαφερόντων των νέων μας εταίρων είναι ευρύ και εκτείνεται σε διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα της Προϊστορίας και της Αιγαιακής Αρχαιολογίας. Η Ελίνα Καρδαμάκη ειδικεύεται στην κεραμική της Ύστερης Εποχής του Χαλκού. Η Έλενα Μαραγκουδάκη μελετά την μυκηναϊκή ναυπηγική τέχνη και ασχολείται με την πειραματική αρχαιολογία. Ο Κώστας Πασχαλίδης είναι επιμελητής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και η έρευνά του περιλαμβάνει τη μελέτη του μυκηναϊκού νεκροταφείου του Κλάους Πατρών. Η Καλλιόπη Σαρρή είναι ειδική στη Νεολιθική περίοδο και στη Μέση Εποχή του Χαλκού, και η έρευνά της εστιάζει επίσης στη μελέτη αρχαίων υφασμάτων.


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.