ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Αιγαιακές Σπουδές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Η ομάδα του Αιγέα είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ηλεκτρονική δημοσίευση των δύο πρώτων άρθρων του νέου περιοδικού Αιγαιακές Σπουδές: “Shifting Boundaries: the transition from the Middle to the Late Bronze Age in the Aegean in a new light” της Ηρώς Μαθιουδάκη και “Sea people, Egypt and the Aegean: the transference of maritime technology in the Late Bronze Age-Early Iron transition (LHIIIB-C)” του Jeffrey Emanuel.

Για το άρθρο της Ηρώς Μαθιουδάκη πατήστε:
http://www.aegeussociety.org/images/uploads/aegean-studies/No-1/Aegean-Studies-vol1-1-Mathioudaki.pdf

Για το άρθρο του Jeffrey Emanuel πατήστε:
http://www.aegeussociety.org/images/uploads/aegean-studies/No-1/Aegean-Studies-vol1-2-Emanuel.pdf

Όλες οι μελέτες του περιοδικού υποβάλλονται σε ανώνυμη αξιολόγηση και δημοσιεύονται αρχικά ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο του Αιγέα. Στόχος μας είναι να δημοσιεύονται σε έντυπη έκδοση κάθε φορά που θα συγκεντρώνονται 5-6 άρθρα. Επιπλέον άρθρα βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης. Σε περίπτωση που έχετε απορίες ή επιθυμείτε να δημοσιεύσετε κάποιο άρθρο σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του περιοδικού Εύη Μαργαρίτη, evimargaritis@gmail.com. Περισσότερες πληροφορίες για το περιοδικό μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Ο ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο νέος μας ιστότοπος θα παρουσιαστεί μέσα στον Ιανουάριο. Για το λόγο αυτό, ο ιστότοπός μας δεν θα ενημερώνεται στο εξής.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
Η ομάδα του Αιγέα


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.