ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Εργαστήριο “Computational Imaging for Cultural Heritage”

Ο Αιγεύς συμμετέχει στη διοργάνωση εκπαιδευτικού εργαστηρίου σχετικά με τις θεωρητικές αρχές αλλά και συγκεκριμένες τεχνικές τρισδιάστατης απεικόνισης  μνημείων: Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, 10.00-18.00, Ιρλανδικό Ινστιτούτο Ελληνικών Σπουδών, Νοταρά 51α, Αθήνα. Εκπαιδευτές: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Πανεπιστήμιο Maynooth, Ιρλανδία), Ελένη Κωτούλα (Πανεπιστήμιο Yale) και Kiraz Goze Akoglou (Πανεπιστήμιο Yale).

Οι θέσεις στο εργαστήριο είναι εξαιρετικά περιορισμένες (15).

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Εφαρμογών Πληροφορικής και Ποσοτικών Μεθόδων στην Αρχαιολογία που διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ελληνικό παράρτημα του ομώνυμου διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού (CAA-GR) στο κεντρικό κτήριο του πανεπιστημίου, Πανεπιστημίου 30, Αθήνα, 20-21 Δεκεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.caa-gr.org/2016/?q=workshop ή μπορείτε να στείλετε email στον Αιγέα.


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.