ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

10 χρόνια Αιγεύς! Εκδρομή στη μυκηναϊκή Αχαΐα

O Αιγεύς φέτος γιορτάζει τα δέκα του χρόνια! Για να γιορτάσουμε αυτήν την σημαντική στιγμή σκοπεύουμε να διοργανώσουμε την πρώτη μας εκδρομή. Σε συνεννόηση με τους συνάδελφους μας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας θα πραγματοποιήσουμε μια εκδρομή στη μυκηναϊκή Αχαΐα στις 29-30 Ιουνίου. Το πρόγραμμα θα συμπεριλάβει επίσκεψη στους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους των μυκηναϊκών χρόνων, μια διανυκτέρευση με πρωινό, δυο μεσημεριανά γεύματα και φυσικά τις μετακινήσεις με πούλμαν.

Θα επισκεφτούμε τους εξής αρχαιολογικούς χώρους: Βούντενη, Χαλανδρίτσα, Τείχος Δυμαίων, Πόρτες, Σπαλιαρέικα και Καλαμάκι Ελαιοχωρίου. Θα μας ξεναγήσουν αρχαιολόγοι της Εφορείας και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και οι ίδιοι οι ανασκαφείς.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα είναι το εξής:

Σάββατο 29 Ιουνίου

Πρωί-μεσημέρι: Αφετηρία από Αθήνα, Βούντενη και Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
Μεσημεριανό φαγητό
Απόγευμα: Χαλανδρίτσα
Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο

Κυριακή 30 Ιουνίου

Πρωί-μεσημέρι: Τείχος Δυμαίων και Πόρτες
Μεσημεριανό φαγητό
Απόγευμα: Σπαλιαρέικα και Καλαμάκι Ελαιοχωρίου
Επιστροφή στην Αθήνα

Το κόστος ανά άτομο έχει ως εξής (περιλαμβάνει πούλμαν, δωμάτιο, πρωινό και δυο γεύματα):

100 ευρώ (σε τρίκλινο δωμάτιο):
110 ευρώ (σε  δίκλινο)
130 ευρώ (σε μονόκλινο)

Σε περίπτωση που είσαστε αρχαιολόγος και σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο aegeussociety@gmail.com


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.