ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Ανανεώσεις συνδρομών

Λόγω της οικονομικής κρίσης που δε λέει να σταματήσει πολλά μέλη μας δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους με αποτέλεσμα να μην μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις. Υπάρχουν πολλά μέλη που δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους εδώ και τρία συνεχόμενα έτη. Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με τον κανονισμό του Αιγέα, τα μέλη αυτά κανονικά αυτομάτως διαγράφονται. Καθώς όμως κατανοούμε τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, δίνονται οι εξής διευκολύνσεις:

Για μέλη που χρωστούν 2 ή 3 έτη (2017-2018-2019): 45 ευρώ (για εργαζόμενους) και 35 ευρώ (για άνεργους και φοιτητές).

Για μέλη που χρωστούν μόνο τη φετινή συνδρομή (2019): 40 ή 30 ευρώ κατά βούληση για εργαζόμενους, 25 ή 20 ευρώ για όσα μέλη έχουν οικονομικές δυσκολίες (άνεργοι ή είναι φοιτητές).

Η διευκόλυνση δίνεται σε όσους λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Αιγέα. Αν τυχόν απλώς έχετε αμελήσει την εξόφληση των συνδρομών σας, παρακαλούμε εξοφλήστε το κανονικό ποσό που αντιστοιχεί στα ανάλογα έτη.

Τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει την ετήσια ή ετήσιες συνδρομές τους θα λάβουν και ξεχωριστό email. Όσα μέλη δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια ως το τέλος του έτους, προφανώς και δεν επιθυμούν να παραμείνουν μέλη, οπότε και θα διαγραφούν στις αρχές του 2020.


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.