ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Ο Αιγεύς μένει στο σπίτι!

Πλέον, λόγω του κορονοϊού, έχουν ακυρωθεί όλα τα συνέδρια και οι διαλέξεις, οι βιβλιοθήκες παραμένουν κλειστές και όλοι καλούμαστε να μην μετακινούμαστε. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που όλοι ζούμε, ο Αιγεύς θα προσπαθήσει να σας προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης σε πολλά ενδιαφέροντα αρχαιολογικά νέα, δραστηριότητες και δημοσιεύματα από την άνεση του σπιτιού σας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αυξάνουμε τις ψηφιακές παροχές στα μέλη ως αντιστάθμισμα στα περιοριστικά μέτρα. Έτσι, θα αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον διαδικτυακό τόπο του Αιγέα, νέα βιβλία, άρθρα και βιβλιοκρισίες, καθώς και παλαιότερες μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις.

Παράλληλα θα ακολουθήσουν:

  1. Μια διαδικτυακή διάλεξη σε συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την οποία θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από το σπίτι σας, μέσω του υπολογιστή σας.
  2. Νέα ενότητα στο διαδικτυακό χώρο του Αιγέα με τον θεματικό τίτλο ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

Σας ευχόμαστε καλή υγεία και εκφράζουμε ιδιαίτερα στα μέλη μας που ζουν στην Ιταλία και την Ισπανία την αμέριστη συμπαράστασή μας και κάθε ευχή για γρήγορη ανάρρωση.

Μείνετε σπίτι, παρακολουθώντας τις δράσεις του Αιγέα!


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.