ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΩΝ – 9η Διεθνής Συνάντηση Αρχαιολογικής Ταινίας του Μεσογειακού Χώρου … και πέρα απ’ τη Μεσόγειο

Αθήνα, Μάιος 2012

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 25 Νοεμβρίου 2011

H Διεθνής Συνάντηση Aρχαιολογικής Tαινίας του Mεσογειακού Xώρου AΓΩN, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και οργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία AΓΩN, με την υποστήριξη του Iδρύματος Λαμπράκη.

Tην Oργανωτική Eπιτροπή του AΓΩNA αποτελούν οι: Mέμη Σπυράτου, σκηνοθέτης (πρόεδρος), Λένα Σαββίδη (διευθύντρια), Mαρία Παλάτου (γενική γραμματέας).

– Στη Συνάντηση γίνονται δεκτές ταινίες κάθε είδους, όπως ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ, κινουμενου σχεδίου, fiction, έρευνας, εκπαιδευτικές κ.λπ., ανεξαρτήτως διάρκειας, που έχουν ολοκληρωθεί από το 2008 και μετά.

–   Θέμα του ΑΓΩΝΑ είναι η Aρχαιολογία στην ευρύτερη έννοια, (δηλαδή Aρχαιότητα, Mεσαίωνας, ακόμα και Bιομηχανική Αρχαιολογία), οι Λαϊκές Tέχνες και Παραδόσεις που σήμερα πια χάνονται, και η Πολιτισμική Kληρονομιά των λαών της Mεσογείου αλλά και Πέρα από τη Mεσόγειο.

Περισσότερες πληροφορίες

Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.