ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21 Ιανουαρίου 2014

Η ομιλία της Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, “Τα Χανιά στα Μινωικά Χρόνια”, διαθέσιμη στο διαδίκτυο (ΣΕΑ, 15 Ιανουαρίου 2014)

www.blod.gr

Στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων “Περιηγήσεις με την Αρχαιολογική Υπηρεσία”, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων διοργάνωσε, στις 15 Ιανουαρίου, ομιλία της Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς με θέμα «Τα Χανιά στα Μινωϊκά χρόνια».

Τα επιστημονικά ενδιαφέροντα της ομιλήτριας αφορούν στη μινωική Κρήτη και τη γεωμετρική Ελλάδα και κυρίως επικεντρώνονται στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου όπου έχει διεξαγάγει πλήθος ανασκαφών. Σχετικώς, έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 50 επιστημονικά άρθρα και μονογραφίες, έχει επιμεληθεί αρκετές εκδόσεις, έχει συμμετάσχει με ομιλία σε περισσότερα από 30 διεθνή συνέδρια και έχει πραγματοποιήσει πολλές διαλέξεις σε πανεπιστήμια και ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης έχει επιμεληθεί και συντονίζει μεγάλες εκθέσεις αρχαιοτήτων στο εξωτερικό.

Δείτε την ομιλία στο διαδίκτυο

Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.