ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28 Νοεμβρίου 2010

Στις 3 με 5 Δεκεμβρίου το 6ο Bazaar του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου

Τα Νέα, 26/11/2010

Το 6ο Bazaar βιβλίων και αντίγραφων ελληνικών μουσείων διοργανώνεται στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο στο οποίο τα βιβλία θα διατίθενται με έκπτωση 50% και τα αντίγραφα με έκπτωση 40%.

Στο Bazaar συμμετέχουν: το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων – Ελληνικό Τμήμα (ICOM), το Ίδρυμα Οικ. Γ. Ψαροπούλου – Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Φίλων του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Για πρώτη χρονιά συμμετέχει και το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Το παζάρι θα λειτουργεί, την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Περισσότερα

Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.