ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Απόσυρση των πρακτικών του συνεδρίου «Αρχαιολογία και Ερρίκος Σλήμαν»

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Αιγέα,

Ο Αιγεύς είναι δυστυχώς αναγκασμένος να ανακοινώσει την απόσυρση των πρακτικών του συνεδρίου «Αρχαιολογία και Ερρίκος Σλήμαν» από τον ιστότοπό του. Σχετικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Η ηλεκτρονική δημοσίευση των πρακτικών πραγματοποιήθηκε ύστερα από προφορική συνεννόηση και συγκατάθεση όλων των επιμελητών του τόμου. Αργότερα ο κ. Κορρές, για λόγους που δεν γνωστοποίησε απευθείας στον Αιγέα, ζήτησε την απόσυρση της ανάρτησης, αίτημα το οποίο σαφώς και ικανοποιήσαμε άμεσα.

Ο Αιγεύς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων και επιστημονικής δεοντολογίας. Για το λόγο αυτό για οποιαδήποτε ανάρτηση άρθρου ή άλλης πρωτότυπης εργασίας στον ιστότοπό του, προϋποτίθεται πάντοτε η προφορική ή έγγραφη συγκατάθεση των συγγραφέων ή/και επιμελητών. Για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά, από εδώ και στο εξής ο Αιγεύς θα ζητά αποκλειστικά έγγραφη δέσμευση ως προς τη συμφωνία ψηφιακής δημοσίευσης από τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους.

Με εκτίμηση,
Οι Εταίροι του Αιγέα –Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.