ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ

Ανανέωση και προαιρετική μείωση της ετήσιας συνδρομής

Αγαπητά μέλη του Αιγέα,

Μέσα στις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε όλοι καθημερινά, ο Αιγεύς πασχίζει να συνεχιστεί η κοινή μας προσπάθεια για την προώθηση της Αιγαιακής Προϊστορίας, την προστασία και ανάδειξη της έρευνας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθιστούν ακόμα πιο ξεκάθαρη την ανάγκη ύπαρξης ενός διαύλου επικοινωνίας και έκφρασης, την ανάγκη συνεργασίας προκειμένου να υπερασπιστούμε από κοινού τους στόχους που μας ένωσαν σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Το έργο του Αιγέα ως σήμερα στάθηκε δυνατόν μόνο χάρη στη δική σας, υλική και ηθική,  στήριξη, και χάρη σ’ αυτήν θα μπορέσει να συνεχιστεί και να μεγαλώσει. Οι συνδρομές των μελών αποτελούν το μόνο σταθερό έσοδο της Εταιρείας, και στηρίζουν ολοκληρωτικά την ύπαρξη των βασικών δράσεων του Αιγέα (πχ. διατήρηση και ανανέωση ιστοσελίδας, ενημερωτικό δελτίο), ενώ παρέχουν και την δυνατότητα έναρξης νέων δράσεων (πχ. Αιγαιακές Σπουδές, Βιβλιοκρισίες). Σε λίγες μέρες ο οικονομικός απολογισμός του 2011 θα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, και εκεί μπορεί ο καθένας να δει αναλυτικά την οικονομική κίνηση της Εταιρείας τη χρονιά που πέρασε, αλλά και το ύψος των αναγκών που πρέπει να καλυφθούν από συνδρομές και χορηγίες μέσα στο 2012.

Ο Αιγεύς όμως δεν μπορεί να συνεχίσει παρά μόνο με εμπιστοσύνη, αλληλοσεβασμό κι αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του. Μέσα στις συνθήκες της τρέχουσας οικονομικής κρίσης, κρίνουμε σωστό να δοθεί η δυνατότητα μείωσης των συνδρομών στα μέλη μας εκείνα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη οικονομική πίεση, αλλά παρά τις δυσκολίες επιλέγουν να παραμείνουν ενεργά στον Αιγέα. Πρόσφατα προχωρήσαμε στη μείωση της συνδρομής για φοιτητές καθώς και άνεργους αρχαιολόγους στα 25 ευρώ ετησίως. Πλέον αποφασίζουμε να προχωρήσουμε στη δυνατότητα προαιρετικής περαιτέρω μείωσης των βασικών συνδρομών, για όσο τουλάχιστον διαρκέσει η πολύ άσχημη κατάσταση που διανύουμε.

Για το έτος 2012 και 2013 λοιπόν, οι ετήσιες συνδρομές διαμορφώνονται ως εξής:

Ιδρύματα: 50 ευρώ (παραμένει ως έχει)
Βασική συνδρομή: 40€ ευρώ (μειωμένη 30€)
Φοιτητές/Άνεργοι: 25 € (μειωμένη 20€).

Όσα μέλη μας επιθυμούν να παραμείνουν στον Αιγέα αλλά αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ανανέωση των συνδρομών τους, ας μην διστάσουν να κάνουν χρήση της μειωμένης τιμής των 30€ και 20€ αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη.

Γιατί σημασία έχει να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια μαζί.  Όλο και περισσότεροι.
Γιατί ο Αιγεύς είμαστε εμείς.


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.