ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ +

Αιγεύς Εταιρεία Αιγαιακής Προϊστορίας

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

3 Απριλίου 2015

Δανιηλίς

Η ψηφιακή συλλογή Δανιηλίδα ευρετηριάζει και παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στο περιεχόμενο σημαντικών περιοδικών εκδόσεων που είτε εκδίδονταν/αι στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών ή η θεματολογία τους αφορά σε ζητήματα της πολιτικής, οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ιστορίας και καθημερινότητας ατόμων και κοινοτήτων της περιοχής.

Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής περιλαμβάνει υλικό από τη συλλογή περιεχόμενο σπάνιων και ιστορικών βιβλίων και περιοδικών εκδόσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης των Πατρών, με την αγαστή συνεργασία της οποίας υλοποιήθηκε η αρχική έκδοση της Δανϊηλίδος στο πλαίσιο του έργου Τηλεφάεσσα: Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του Πανεπιστημίου Πατρών προς την ακαδημαϊκή κοινότητα .

Στόχος μας είναι ο συνεχής εμπλουτισμός και ανάπτυξη της συλλογής ώστε να συμβάλλει στις προσπάθειες διαφύλαξης της συλλογικής μνήμης της πόλεως και της ευρύτερης περιοχής των Πατρών.


Σχόλια

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι στα Ελληνικά (πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες) ή στα Αγγλικά. Αποφύγετε τα κεφαλαία γράμματα. Ο Αιγεύς διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει εκτός θέματος, προσβλητικά, ανώνυμα σχόλια ή κείμενα σε greeklish.